In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Понедељак, 23. Октобар 2017
04:30


РАДИО ВАЉЕВО 95,8 MHz

Слушајте нас уживо
(кликните на слику слушалица)


РАДИО ВАЉЕВО 2 - 103,5 MHz

Највећи хитови домаће забавне, народне и староградске музике

Слушајте нас уживо
(кликните на слику звучника)

ТРЕНУТНО СЛУШАТЕ...

Muzika i EPP

КУРСНА ЛИСТА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер


ГРАДСКИ ПАРЛАМЕНТ


Написао 
петак, 27 новембар 2015 21:23

 Заседање Скупштине града Ваљева , опочело је са нешто више од пола сата закашњења, јер је на место председавајућег, још док је скупштинска сала била празна, села одборница ПСС, Славица Цупаћ Пантелић, бивша председница градског парламента, уз тврдњу да је она легитимна председница , јер одлука о њеном разрешењу није објављена у Службено
м гласнику. Цупаћева је била чврсто решена да ту и остане, у намери да председава седницом, чак и после изрицанја опомене,  одузимања речи и коначно мере искључења са седнице, од стране заменика председника градског парламента, др. Зорана Живковића. Све предузете мере су биле узалудне и након истека полусатне паузе, Цупаћева се без речи удаљила из сале, само на кратку инструкцију одборника Брадића, који је, како је речено, желео да се избегне даља непријатност физичким удаљењем једне даме из сале, што је и сама Цупаћева потврдила медијима.
               Почетак седнице је био прилично драматичан и стресан, а заседање је обележило неколико инцидентних ситуација. Усвајање дневног реда је трајало више од два сата.
                Појашњено је, да ће одборница др Александра Милутиновић, која је управо из СНС прешла у "Победу" , у градском парламенту деловати као самостална.
               Коначно је усвојен План генералне регулације "Запад". Занимљиво је , да се већи број одборника добро спремио за проблематику Брђана, па се са скупштинске говорница чула прилично жива и квалитетна дискусија.
              Одборници су усвојили  обновљену иницијативу ЛДП, да се у дневни ред једне од  седница, у наредна три месеца, уврсти Одлука о успостављању институције заштитника права грађана у Ваљеву.
              Градски парламент је, уз бројне примедбе опозиције, усвојио врло важну Одлуку о порезима, за идућу годину, у којој че порези бити нешто нижи од овогодишњих, тек 1%, изузев када је промет кућа на сеоском подручју у питању, јер је њихов промет у претходном периоду био увећан и то по вишим ценама.

Прочитано 251 пута

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

Банер

ТРЕНУТНО НА ВЕЗИ

Имамо 35 гостију на мрежи
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер