In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Понедељак, 23. Октобар 2017
04:30


РАДИО ВАЉЕВО 95,8 MHz

Слушајте нас уживо
(кликните на слику слушалица)


РАДИО ВАЉЕВО 2 - 103,5 MHz

Највећи хитови домаће забавне, народне и староградске музике

Слушајте нас уживо
(кликните на слику звучника)

ТРЕНУТНО СЛУШАТЕ...

Muzika i EPP

КУРСНА ЛИСТА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер


НОВОГОДИШЊИ ВАШАР У ВАЉЕВУ


Написао 
среда, 02 децембар 2015 13:06

 

Пословно спортски комплекс ОМНИ ЦЕНТАР у Ваљеву од 20.до 25 .децембра ове године
биће домаћин првог ваљевског великог Новогодишњег вашара робе широке потрошње.
             На простору од преко 1500 метара квадратних организатор ће опремити око 7оо за посао излагања различитих врста роба.Очекује се да ће своје место на овој продајној манифестацији  ,поред редовних вашарџија,наћи и представници свих оних фирми које желе да се ослободе залиха робе,нарочито оне која теже „излази“ из рафова и магацина, која је пред истеком трајања,која је мање или више оштећена или она роба коју продавци желе да продају такозваном „акцијом“.
            Како смо сазнали од организатора сваком од излагача за шест дана ,колико ће трајати вашар,биће понуђено минимално шест метара изложбено-продајног простора по укупној цени од свега 6000 динара.Организатор не условљава величину простора за продају нити пак чињеницу да се на једном простору могу ујединити и две или више фирми.
           За разлику од других уобичајених вашара ,који се углавном организују на отвореном простору,ваљевским али и фирмама из Новог Београда,Земуна,Кањиже,Шапца и других места како смо чули,велики НОВОГОДИШЊИ ВАШАР У ВАЉЕВУ одржава се у ексклузивном простору Омни центра који је препознатљив по томе што ће излагачи имати чист,топао,лако грађанима доступан,са пратећим рекреативно хигијенским садржајима,могућностима интернет повезивања,уредан и ,по речима многих,по цени веома приступачан изложбени простор.
            Наравно,неизоставни део Новогодишњег вашара биће Деда Мраз и много новогодишњих чаролија намењених најмлађима али и онима са мало више година.Очекује се велики број дегустација,наградних игара које организују излагачи,распродаја свега и свачега,попуста и преко 50 одсто и... ко ће знати шта све не.
            У сваком случају сви они који желе да буду учесници  на новогодишњем вашару могу се  пријавити на рецепцији Омни центра најкасније до 12.децембра ,када се списак од око очекиваних стотинак продаваца закључује,а детаљније информације могу се добити на телефоне  063/398 597 или 014/225 090.

Прочитано 370 пута

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

Банер

ТРЕНУТНО НА ВЕЗИ

Имамо 39 гостију на мрежи
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер