In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Понедељак, 23. Октобар 2017
04:31


РАДИО ВАЉЕВО 95,8 MHz

Слушајте нас уживо
(кликните на слику слушалица)


РАДИО ВАЉЕВО 2 - 103,5 MHz

Највећи хитови домаће забавне, народне и староградске музике

Слушајте нас уживо
(кликните на слику звучника)

ТРЕНУТНО СЛУШАТЕ...

Muzika i EPP

КУРСНА ЛИСТА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер


Скупштина СКГО


Написао 
среда, 09 децембар 2015 20:38

Највећи годишњи скуп челника свих локалних самоуправа у Србији - 43. скупштина Сталне конференције градова и општина биће одржана данас у београдском „Сава центру". На скупу који, осим градоначелника и председника општина, окупља високе представнике државних органа, владиних и невладиних организација и институција, дипломатског кора, донаторских институција, разговараће се о актуелном Нацрту закона о финансирању локалне самоуправе, којим је предложено смањење прихода градова и општина у износу од осам милијарди динара.

Овом приликом учесницима 43. скупштине СКГО обратиће се Кори Удовички, потпредседница Владе Републике Србије и министарка државне управе и локалне самоуправе (очекује се учешће), Мајкл Давенпорт, шеф Делегације Европске уније у Републици Србији и Зоран Перишић, председник СКГО и градоначелник Ниша.

У оквиру Скупштине биће одржана завршна конференција EU Exchange 4 programa, који је током 2,5 година трајања произвео десетине пројеката у областима стратешког планирања, програмског и капиталног буџетирања и обезбедио прво емитовање муниципалних обвезница јавним пласманом. Кроз овај програм, Европска унија обезбедила је више од 4,5 милиона евра бесповратне подршке општинама за укупно 32 локална пројекта.

Овом приликом биће одржани и редовни избори за органе СКГО.

Прочитано 285 пута

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

Банер

ТРЕНУТНО НА ВЕЗИ

Имамо 48 гостију на мрежи
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер