In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Понедељак, 23. Октобар 2017
04:29


РАДИО ВАЉЕВО 95,8 MHz

Слушајте нас уживо
(кликните на слику слушалица)


РАДИО ВАЉЕВО 2 - 103,5 MHz

Највећи хитови домаће забавне, народне и староградске музике

Слушајте нас уживо
(кликните на слику звучника)

ТРЕНУТНО СЛУШАТЕ...

Muzika i EPP

КУРСНА ЛИСТА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер


Асфалт за Зарубе и Бачевце


Написао 
четвртак, 17 децембар 2015 16:25

Асфалтирани путеви у Зарубама и Бачевцима

Асфалтиране су две кључне деонице путева у ваљевским селима Зарубе и Бачевци. У селу Зарубе асфалтирана је деоница дуга 1,3 километра која је тамошњим мештанима од изузетног значаја јер спаја ово село са путем из Драчића ка Ваљеву. „Ова саобраћајница је недостајала селу и наш циљ је да што више деоница повежемо са централним асфалтним путевима. План је да у наредне две године у свим селима у ваљевском крају путеве повежемо са централним саобраћајницама том у циљу да пре свега млади људи остану у селу. На овај начин улажемо у будућност јер овде већ сада има младих перспективних пољопривредника којима је неопходан асфалтни пут због боље комуникације", рекао је обилазећи радове на асфалтирању пута у селу Зарубе Драган Јеремић, директор ЈП „Дирекција за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу Ваљева".

Томислав Гођевац из Заруба рекао је овом приликом да је за свако село асфалтни пут од великог значаја. „Овде код нас има добрих домаћина, радних људи који се успешно баве пољопривредом и њима ће много значити све ово".

Асфалтирана је деоница пута у селу Бачевци у засеоку Савићи дуга 1,3 километара. „Ово је највеће насеље овде у селу Бачевци, имамо још једно које је предвиђено за наредну годину и на тај начин ће цело село добити асфалт. Циљ је да сва велика села добију асфалт и да тако унапредимо животне услове. Овде у протеклих 20 година ништа није асфалтирано, а значајно је и то што више нећемо морати да насипамо овај пут као што је то био случај до сада", рекао је Драган Јеремић.

„Пут који је асфалтиран у Бачевцима од великог је значаја за мештане. Њега користе и деца када иду у школу. Када следеће године буде асфалтирана и деоница у засеоку Обућине где има 40 домаћинстава, онда ће цело село бити обухваћено", рекао је Владимир Савић из села Бачевци.

Путеви у Зарубама и Бачевцима асфалтирани су из програма инвестиционог одржавања путева ЈП „Дирекције за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу Ваљева" чија је укупна вредност 22 милиона динара.

Прочитано 292 пута

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

Банер

ТРЕНУТНО НА ВЕЗИ

Имамо 34 гостију на мрежи
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер